Get Adobe Flash player
2018. augusztus 16. csütörtök, Ábrahám

Tisztelt Lakosság, tisztelt közlekedők!

A felmerülő közlekedési problémák miatt újra jelezzük, hogy február elejétől a felújítási munkák időtartamára lezárásra került a Bartók Béla út Szent István téren keresztül haladó, kb. 200 méter hosszú központi szakasza. Az építkezések idején a Szent István téren kizárólag a menetrend szerint közlekedő autóbuszjárat haladhat keresztül, mindaddig, amíg a régi burkolat elbontása nem történik meg.  Ezt követően a menetrend szerinti autóbuszjáratok is kerülő úton közlekednek.

A felújítás időszakára a járműforgalom  a Semmelweis utca – Meder utca – Sportcsarnok – Iskola utca útvonalon történik, lásd a mellékelt térképet!

A felújítási munkák előre láthatólag három hónapot vesznek igénybe.

Kérjük, hogy a megfelelő gondossággal és előrelátással közlekedjenek a Bartók Béla úton a főtér környezetében, figyeljék a terelő táblák útmutatásait!

A terelési táblák útmutatásainak be nem tartása, a munkaterületre történő behajtás balesetveszélyes, veszélyezteti a főtér felújításán dolgozó építőmunkások testi épségét és veszélyezteti a munkaterületen áthaladó jármű épségét is. A rendőrség a szabálytalankodókat megbüntetheti!

Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!

 

Itt lehet hozzászólni: