Get Adobe Flash player
2018. augusztus 16. csütörtök, Ábrahám

Az elmúlt hónapok során impozáns épület nőtt ki a földből a Passage Üzletház szomszédságában. A modern formájú, vörösréz burkolatú épület Kiss Gyula Ybl díjas építész tervei alapján a debreceni KEVIÉP Kft. fővállalkozásában épült meg, a „Magas színvonalú közösségi, kulturális és kereskedelmi funkciókat nyújtó városközpont megteremtése Dabason” című pályázat keretében, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával.

 

A piaccsarnok újabb állomását jelenti a városi szolgáltatáskínálat bővítésének. A tervek szerint a piac 2011. szeptember elején kezd üzemelni. Negyven árusító asztal várja az őstermelőket és kereskedőket, ezen felül hat üzlethelység kialakítására van lehetőség az épületben.  A heti piacnapok az őszi időszakban tervezetten szerdán, pénteken és szombaton lesznek, ám azok a termelők, akik bérlettel rendelkeznek, illetve a csarnokban működő üzletek minden nap nyitva tarthatnak.

 

Az üzlethelységek tartós bérletének kikiáltási ára bruttó 2250 Ft/m2. Az asztalok napidíja őstermelők számára 400 Ft/m2, kereskedőknek 800 Ft/m2 lesz.

Továbbra is várjuk üzletet bérelni szándékozó kereskedők jelentkezését!

 

További információért kérjük, hogy keresse a Városfejlesztő Társaság irodáját:
DASZOFE Nonprofit Kft. Városfejlesztő Iroda

Buzek Katalin irodavezető
2370 Dabas, Szent István tér 1/B

Telefon: +36 29/561-238

Egy hozzászólás “Megtörtént a piaccsarnok épületének átadása” bejegyzésre

Itt lehet hozzászólni: