Get Adobe Flash player
2018. július 17. kedd, Endre, Elek

Szabályzat

  • A Városfejlesztő Társaság játékaiban való részvétel feltétele, hogy a játékos a honlapon közzétett felhívásnak és játékszabályoknak eleget tudjon tenni.
  • A játékokban kizárólag 14 éven felüli magyar állampolgár, természetes személy vehet részt.
  • A játékban nem vehetnek részt a Városfejlesztő Társaság dolgozói és közvetlen hozzátartozói, a kvíz összeállításában részt vevők és hozzátartozóik.
  • A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, tárgynyeremény esetén készpénzre nem váltható.
  • A játékban regisztrált játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatai a Városfejlesztő Társaság adatbázisába kerüljenek, és azokat a Városfejlesztő Társaság – esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás nélkül és engedélyezés nélkül promóciók lebonyolítása, valamint saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa. Az a játékos, aki a nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen kérheti: DASZOFE Nonprofit Kft. Városfejlesztő Társaság, 2370 Dabas, Szent István tér 1/b.
  • Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

Az alábbi űrlap elküldése után indul a kvízjáték.
A 100 kérdésből véletlenszerűen kiválasztott 30 kérdésre összesen fél óra áll rendelkezésére. Csak a fél órán belül elküldött válaszok kerülnek kiértékelésre!

Kvízjátékkal kapcsolatos észrevétel vagy probléma esetén a következő e-mail címre írjon:
webmester@dabaskozpont.eu